?>
14-03-2023 / 13:40

В Україні запустили земельну платформу “є-Вибір”

Безумовно, 21 століття в першу чергу є періодом цифровізації даних, ерою гучних IT проєктів та прогресивної диджиталізації – ці три основні терміни та процеси, які вони називають, покликані заощадити час та забезпечити зручність у користуванні даними. ІТ фахівці створюють сервіси, без яких ми у минулому могли обійтись, а після першого дотику до них не уявляємо життя і відмовляємось продовжувати виконувати щоденні задачі застарілими трудомісткими методами, пише agronews.ua.

За ініціативою платформи “є-Вибір” та за підтримкою авторизованого торговельного майданчика системи Прозорро.Продажі PUBLIC PROC у лютому 2023 року для українських аграріїв був створений і запущений революційний сервіс з відстеження та пошуку в системі Прозорро.Продажі земельних ділянок за всіма цільовими призначеннями та площами, що запропоновані власниками для передачі в оренду або на продаж.

Переваги земельної платформи “є-Вибір” полягають в тому, що вона дозволяє на актуальній мапі оформити підписку на відстеження земельних ділянок, що стосуються обраних користувачем громад (сільрад), міст та містечок.

Таку глибоку фільтрацію даних не може запропонувати жоден земельний сервіс, що нині існує в Україні. Подібні сервіси, запущені до лютого 2023 року, дозволяють оформити підписку винятково в масштабі регіону і “засипають” користувача зайвою інформацією про сотні ділянок, що знаходяться у всіх громадах та містечках обраної області. Вже на десятий день користувач, втомившись від безперервного потоку непотрібної інформації, відписується від розсилки, та, на жаль, оминає потрібні ділянки, що “сховались” серед навали виснажливої інформації, яку ще треба “переварити”.

На актуальному прикладі земельних аукціонів щодо земельних ділянок с/г призначення загальною площею більше ніж 150 Га, що останніми тижнями були виставлені на торги Балтською міською територіальною Громадою Одеської області, продемонструємо зручність користування революційним сервісом від “є-Вибір“.

Заходимо на ресурс https://land.e-vybir.ua і чекаємо завантаження мапи.

До верхнього поля “Пошук”, що знаходиться з лівої сторони екрана, вписуємо назву населеного пункту “Балта” та вибираємо це місто із запропонованих варіантів.

Натискаємо на область ТГ на мапі, яка підсвічується підказкою, а потім натискаємо на виділений зеленим кольором пункт “Кількість населених пунктів”.

У віконці, що з’являється, відмічаємо прапорцями “Оренда” та “Продаж” біля м.Балта, тиснемо зелену кнопку “Зберегти” (для цього неавторизовані користувачі повинні зареєструватись).

Після збереження вибору переходимо до розділу “Календар” у правому верхньому куточку та отримуємо зручну інформацію – розклад аукціонів Прозорро щодо земельних ділянок, що знаходяться у даному населеному пункті! Клацаємо на одну із запропонованих дат, потім на ділянку, що може нас зацікавити, і система переадресує нас на перевірений надійний майданчик системи Прозорро, де ми можемо отримати більш детальну інформацію та подати заяву на участь в земельних торгах.


Поділитися:

Читайте також:

Всі новини