?>
08-12-2022 / 07:25

Фондом державного майна України 7 грудня 2022 року на електронному аукціоні в системі ProZorro.Продажі за 85 млн.грн. продано Єдиний майновий комплекс державного підприємства "Жовтневий спиртовий завод"

Фондом державного майна України 7 грудня 2022 року на електронному аукціоні в системі ProZorro.Продажі за 85 млн.грн. продано Єдиний майновий комплекс державного підприємства "Жовтневий спиртовий завод".

Посилання на електронний аукціон:

https://sale.auction.org.ua/uk/smallPrivatization-english/procedures/view?id=SPE001-UA-20221118-28082

За право стати власником цього об'єкта боролись 5 компаній, на аукціоні початкова ціна лоту 31,239 млн. грн., зросла майже втричі до 85 млн.грн. без ПДВ.

Переможцем електронного аукціону стала компанія ТОВ "ТІКРАЙТ", адреса реєстрації - 03040, Україна, м. Київ, вул. Васильківська, буд.14, яка запропонувала на аукціоні ціну 85 000 001,00 грн., яка виявилася переможною.

Компанія Переможець зобов'язана:

  • підписати шляхом накладення кваліфікованих електронних підписів, що базуються на кваліфікованому сертифікаті електронного підпису або в (4) чотирьох оригінальних примірниках в письмовій формі** протокол про результати електронного аукціону протягом (3) трьох робочих днів з дня, наступного за днем формування протоколу електронною торговою системою та в межах цього строку направити його на підписання оператору, через який таким переможцем електронного аукціону подано найвищу цінову пропозицію https://sale.auction.org.ua;
  • у межах строку, встановленого для опублікування протоколу про результати електронного аукціону надати такому оператору оригінали документів, доданих до заяви на участь в електронному аукціоні, або засвідчити їхні копії шляхом накладення кваліфікованих електронних підписів, що базуються на кваліфікованому сертифікаті електронного підпису;
  • сплатити на відповідний поточний рахунок органу приватизації ціну продажу об'єкта приватизації протягом 20 робочих днів з дня формування протоколу про результати електронного аукціону;
  • укласти договір купівлі-продажу об'єкта приватизації з органом приватизації протягом 25 робочих днів з дня, формування протоколу про результати електронного аукціону;
  • провести повний розрахунок (здійснити доплату винагороди оператора) в межах строку для оплати ціни продажу об’єкта приватизації (у разі необхідності).

Інші цікаві лоти за категорією мала приватизація в системі ProZorro.Продажі за посиланням:

https://sale.auction.org.ua/smallPrivatization/procedures/index

Реєстрація на авторизованому майданчику для участі в аукціонах https://sale.auction.org.ua/user/register

Торговельна система «ProZorro.Продажі» є найбільшим в Україні онлайн-сервісом з проведення закупівель та продажів як провідними державними, так і найбільшими комерційними компаніями.

Електронний торговельний майданчик PUBLIC PROC https://sale.auction.org.ua одним із перших пройшов акредитацію в системі «ProZorro.Продажі» за напрямком мала приватизація та готовий надатияк організаторам (замовникам) аукціонів так і покупцям найкращий сервіс 24/7 - безкоштовну юридичну підтримку, консультації та персонального менеджера при реєстрації в системі, та під час проведення електронного аукціону.

PUBLIC PROC ваш надійний путівник на ринку державних активів України – Ми працюємо, Ви перемагаєте» 0 800 339 627 (безкоштовно для всіх операторів). Працюємо 24/7 без перерви та вихідних, пакет документів для участі в аукціоні готуємо та надаємо учаснику –безкоштовно.

З будь-яких питань звертайтесь за номером: 0 800 339 627 або (066) 292- 53-99, (050) 532-01-85, (068) 420-42-10 (Viber/Telegram), або відправляйте запит на е-mail: lg.promtorg@gmail.com


https://agronews.ua/news/fondom-derzhavnogo-majna-...

Поділитися:

Читайте також:

Всі новини